Planerna gick käpprätt i sommar
Ja vad ska man säga om år 2020 och sommaren likaså. Hade en hel del positiva planer på G innan sommaren börjat.
Jag och Pontus/Issa skulle ta tag i våra kroppar, börja träna ihop, tänka på vad vi äter helt enkelt göra våra liv lättare och hälsosammare på bådas vår skull.
Han mår så dåligt pga sin kropp, och skulle verkligen behöva en knuff i rätt riktning. Men så kom den här jävla huvudvärken där i April precis när vi börjat planera. 

Och som det varit i sommar får jag ju smärtattacker i huvudet vid bara en hostning eller nysning så ett hit pass är bara glömma.
Promenader har ibland gjorts i mån av ork ifrån min sida men dom är få. Maten däremot tycker jag att vi ändå lyckats ganska bra med, mindre portioner och nyttigare bröd.
Men tyvärr står vågen näst intill still för bådas del. En läkare ringde mig på försommaren att de upptäckt en förstorad sköldkörtel på P när det gjordes en MR så ultraljud skulle göras sa det då. En liten polett ramlade då ner och jag tänkte: såklart det kan vara så när både jag och min mor har förhöjda värden, men ligger som sagt i gränslandet så inget görs.
P är överviktig, Svårt att gå ner i vikt, trött, deprimerad, håglös etc etc
Men idag pratade jag med kirurgen och ett direktsvar hade gjort att storleken var för liten för ett ultraljud. Så nu ska jag boka ett möte på VC för sköldkörtelprov ska tas. Och han ska ha hjälp PUNKT!
Vill så hemskt mycket ha tillbaka mitt lyckliga barn. 
Boken jag skrivit ligger för tryck, jag gjorde en beställning på tryck men vet ej vad som gick fel, måste orka ta tag i det oxå.

(null)

Bokföringen från förra året ska plockas ihop och stoppas bort, men inte det har jag orkat ta tag i heller. Fina svärmor får nog komma och hjälpa till.
Nä nu ska jag vila huvudet en stund.
Ha det bäst 👋🏻