Corona Corona Corona
Det ordet har man hört fler ggr på 3 veckor än man hört sitt eget namn under livet. Så klart att det är oroande men jag tycker det har blivit för mycket av skrämselpropaganda nu.
Vi har klarat av virus förut och självklart kommer folk att dö, men man måste få behålla hoppet om att det kommer klinga av så småningom.
Som egen företagare så ser jag varje dag hur sårbart det är. Affärer går konkurs, hotellen blir utan gäster, restauranger utan matgäster.
Jag tror att så länge man inte har symptom måste vi fortsätta leva som vanligt i största möjliga mån. Vi äter lunch ute fortfarande, ingen fara just nu när det är så få gäster och man sitter ju inte så nära inpå då. Jag gynnar mina lokala affärer och restauranger på byn där jag bor. Vi ser också en nedgång i våran firma. Men jag håller tummarna att det inte blir värre.

Helgen som var spenderade jag och maken i paradiset. Där finns ingen Corona bara lugn och harmoni.
(null)

(null)

Den här veckan har snart gått och vi har sett en skillnad på stadens gator att fler vågar sig ut nu till skillnad från förra veckan, då var det som en spökstad. 
Men det sägs att toppen för Corona är i antågande i våran stad om 1-2 veckor. Än är skolorna öppen och inget känt fall där vad det vet. Men i samma veva nu går det ju vanliga influensan och en jäkla förkylning så det finns garanterat fall som man inte vet om. Självklart  undviker jag umgänge med äldre.
Framtiden är framåt och där lever jag och tänkte nog fortsätta med det.
Må så gott ♥️